Creus que la teva alimentació és correcta? TEST-QÜESTIONARI

 

 

 

 

 

 

 

T’has preguntat alguna vegada si la teva dieta és correcta? Et tornes boig a l’hora d’escollir la teva alimentació?

Fuente: EDICIÓN 2012. III CONCURSO DE FOTOGRAFÍA '5 AL DÍA'

 

 

 

 

 

 

 

Un estudi Internacional Bupa Sanitas Health Pulse , publicat fa poc, demostra que només el 60 % dels espanyols creu que realitza una alimentació equilibrada.

Els Dietistes-Nutricionistes sabem que la gran majoria de gent que pensa que té una dieta equilibrada no és així. Molta gent desconeix les proporcions d’aliments que el nostre cos precisa per aconseguir el consum de nutrients correcte.
Així doncs els membres d’alimenta’t hem elaborat un petit qüestionari perquè cada un de vosaltres pugueu valorar o saber si la vostra alimentació  i els vostres hàbits són correctes.

Cada resposta afirmativa és 1 punt, suma el resultat i podràs fer-te una idea de quin perfil té la teva alimentació:

  • 10= molt bé.
  • 5 o menys de 5= regular.

Lògicament per saber si una persona menja adequadament, per cobrir  les seves necessitats, és requereix un estudi més complexe. Per això alimenta’t  sempre  et recomana  que vagis a un Dietista–Nutricionista. Ell/a et farà un estudi complert i et podrà dir específicament si estàs realitzant una dieta correcta i equilibrada, si no és així, et donarà les eines necessàries (personalitzades) per a poder-la conseguir.

Si pel contrari creus que menges d’una manera sana i variada, i ens ho vols demostrar, et convidem a que participis al nostre concurs de receptes de cuina. És mot senzill i el guanyador podrà gaudir d’una visita gratuïta amb un dels nostres Dietistes-Nutricionistes!

alimenta’t Nutricionistas Barcelona